Σύνολο: 0,00€
 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαχείριση Καλαθιού
Newsletter

ΑΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει θα διαχειριστούμε την επιστροφή σας όσο το δυνατόν καλύτερα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε στο info@3fashion.gr για τους λόγους που δε μείνατε ευχαριστημένοι και τους κωδικούς που θέλετε να σας στείλουμε προς αντικατάσταση.
Η αποστολή των προιόντων προς επιστροφή γίνεται στη διεύθυνση που αναγράφεται στην απόδειξη. Η αποστολή του προιόντος προς αντικατάσταση πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής του.
Η κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο της απόδειξης. Το νέο προιόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας διότι αν είναι χαμηλότερης δε γίνεται συμψηφισμός με τα έξοδα αποστολής.
Τα έξοδα αποστολής ΕΠΙΒΑΡΡΥΝΟΥΝ τον πελάτη.

ΔΕΝ γίνονται αλλαγές:

Σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής
Σε εσώρουχα για λόγους υγιεινής
Σε προιόντα προσφοράς

Eάν δε μείνατε ικανοποιημένοι από το προιόν έχετε δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία για την προστασιία του καταναλωτή. Στην περίπτωση αυτή στέλνεται e-mail στη διεύθυνση info@3fashion.gr και ζητάτε επιστροφή προιόντος έναντι επιστροφής του πληρωθέντος ποσού. 
Newsletter

       


© 2017 - 3fashion.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2017 - 3fashion.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top